Header image  
rejseplan  
  HOME ::
   
 

Ruten

Indien

30/11 – 2/12

Vi er i Delhi. Vi har gennem Jysk Specialrejser købt en ankomstpakke, så vi bliver hentet af en chauffør i lufthavnen og kørt til hotel Grand Godwin, hvor vi har to overnatninger, samt en ½ dag med guide i Delhi.

2/12 – 16/12

Kontrasternes Rajastan

Vi tager på en skræddersyet tur rundt i Indiens største og kontrastfyldte delstat Rajasthan. Vi bliver kørt rundt af vores egen chauffør i egen bil hele turen. Her skal vi sove en nat i et indisk palads, nyde solnedgangen over tharørknen fra kamelryg, opleve Taj Mahal, besøge verdens største kanon der er opstillet foran Jaigarh Fort, ride på elefantryg til Amber Fort der er placeret på en bjergtop. Hos Jysk Specialrejser har vi tilkøbt to dage i Ranthambhore tigerreservat og nationalpark, her skal vi på to gange jeepsafari. Vi bliver kørt tilbage til Delhi den 15/12 hvorfra vi flyver til Thailand.

 

Thailand

 

16/12

I dag ankommer vi til Bangkok. Vi har også her som i Indien købt en ankomstpakke gennem Jysk Specialrejser, så vi her ligeledes hentes i lufthavnen af en chauffør, hvorefter vi transporteres til Hotel Narai, hvor vi overnatter de to første nætter.

Derfra står Thailands mange muligheder åbne, så vi stikker fingeren i jorden og måler familietemperaturen inden vi beslutter i hvilken fart og retning vi nu vil rejse. Det eneste der er sikkert er, at vi forlader Thailand senest d. 15/1. Vi har ikke søgt visum til Thailand og må derfor ikke opholde os længere tid i landet.

Vi har hjemmefra talt om evt. at rejse mod nord, hvor vi i så fald kunne besøge Khao Yai Nationalpark, hvor bl.a den hvide budda, der er Thailands største siddende, er placeret, endnu længere mod nord har vi mulighed for at bo nogle dage i Ko Phet, der er en lille landsby i Isan provinsen. Her er turister ikke et hverdagssyn og livet leves stadig på traditionel Thailandsk vis. Vi vil bo hos en thai/engelsk familie og deltage i deres hverdag, samt besøge den lokale skole m.m. Mulighederne er mange og fremmedartet.

 

Malaysia

 

Vi ved endnu ikke hvornår eller hvordan vi krydser grænsen til Malaysia, men vi ved dog at vi ikke vil snyde os selv for at give dette skønne land et besøg. Her er vi på forhånd besluttet på at vi skal opleve de smukke Perhentian Islands, hvor vi skal nyde de smukke, bugtende strande og det azurblå hav med sit farvestrålende dyreliv. Ingen tvivl om at vi skal snorkle og bade, som gjaldt det livet selv. Malaysia byder på flere skønne øperler og det storslåede Cameron Highland skulle være en stor oplevelse. Verdens ældste jungle og regnskov ligger i Taman Negara nationalpark, måske tager vi dertil. Hovedstaden Kuala Lumpur skal også have vores besøg, her skal vi selvfølgelig have dyppet tæerne i det gigantiske badeland Sunway Lagoon. Med andre ord venter der os en overdådig buffet af oplevelser i Malaysia og vi ser frem til at lade os forføre at landets skønhed.
Indonesien (Sumatra)

 

Heller ikke her ved vi hvornår vi ankommer eller hvor længe vi bliver. Vi forventer ikke at opholdet på Sumatra bliver mere end nogle få dage, men måske bliver vi grebet og lader tiden stå stille i den frodige regnskov, hvor de vilde orangutanger lever livet. Vi skal besøge orangutang rehabiliteringscenteret, hvorfra de lukker orangutanger ud i regnskoven igen når de er levedygtige. En oplevelse der har krævet at vi hjemmefra blev vaccineret mod rabies (også kaldet hundegalskab). De store aber er vilde når de bor i skoven, men har været i så tæt en kontakt med mennesker at de kan finde på at komme meget tæt på. En oplevelse ud over det sædvanlige.

Singapore

 

20/1 – 23/1 (forventet ankomst tidspunkt)Dette bliver et kort visit i en moderne storby. Her er det dyre hoteller og turistatraktioner med høje entrepriser der er på programmet, hvilket også sætter en naturlig grænse for opholdets længde. En renhed vi ikke har været i nærheden af de sidste knap to måneder venter os og vi vil sikkert lappe det i os med glæde.

Hong Kong

23/1 – 25/1

Vi ankommer med fly fra Singapore til Hong Kong international Airport om formiddagen. Her bliver vi hentet af en chauffør og kørt til Regal Kowloon Hotel, hvor vi har base indtil vi flyver mod New Zealand. Her bliver det sandsynligvis shopping og lidt luksus der står på programmet.

 

New Zealand

25/1 – 27/2

Så tager vi hul på rejses sidste del. Det bliver det længste ophold i samme land under hele vores rejse. Vi har hjemmefra lejet en stor 6 personers campervan, der vil blive vores transportable hjem i en måned.

Vi starter ud på nordøen i Auckland og bevæger os derfra i sydøstlig retning, mod det der kan betegnes som New Zealands geologiske forlystelsespark, men alvor er det. Vi kommer bl.a. til at betræde en stadig aktiv vulkan på White Island. Herfra drager vi syd på gennem det termiske område ved Rotorua, der med sin gennemtrængende svovllugt og et utal af gejsere tiltrækker, begejstrer og sætter sig i en for altid. Vi vil komme til at opleve natur vi ikke på forhånd kan forestille os og så skal vi selvfølgelig også opleve Hovedstaden Wellington. Her er en tur ind og se New Zealands nationalmuseum, hvor teknologien er rigt repræsenteret et must, ikke mindst fordi Te Papa som museet hedder, huser 75 millioner år gamle dinosaur-fossiler.

Den 7/2 sejler vi fra nord- til sydøen, det siges at være verdens smukkeste sejltur. Så der er vel ikke noget at sige til at vi ser frem til denne oplevelse og håber på godt vejr. På sydøen venter der os endnu et væld af overdådig natur og en gæstfrihed der langt overgår det vi kender hjemmefra. Vi kommer til at besøge Abel Tasman Nationalpark i nord, se sæler og pingviner i vest, hvaler og delfiner i øst, opleve det malerisk skønne Milford Sound mod syd og meget mere end fantasien rækker til.

Ingen tvivl om at vores rejse for os bliver et overflødighedshorn af smukke, tankevækkende og emotionelle oplevelser.